Underleverandør – Stål

Save, Fræse, Bore & Dreje

Vi er specialister i alt indenfor stål og kan løse alle slags opgaver

Save

Har du brug for at få savet/skåret stål emner? Med vores maskinpark hjælper vi med alle former for save arbejde i stål, sort stål og rustfrit stål.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løse din opgave, ingen opgaver er for små eller store.

Vi saver i emner op til Ø 400 mm.

Fræse

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med at løse forskellige opgaver inden for udfræsning, både simple og komplicerede opgaver.

Vi har forskellige maskiner og udfører høj kvalitet fræsning i sort stål, rustfrit stål og aluminium. Har du brug for fræsning så ser vi frem til at høre fra dig. Vi står klar til at hjælpe.

Vi fræser i emner op til 1450 x 700 x 4000 mm.

Bore

Har du emner hvor du har brug for at få boret huller?

Vi udfører alle opgaver inden for boring af huller i stål, sort stål og rustfri stål emner. Vores dygtige medarbejdere står klar ved maskinerne til at udføre din opgave. De borer huller sikkert og præcist der hvor de er ønsket.

For mere information kontakt os via nedenstående kontaktformular.

Dreje

Vi kan løse de fleste af jeres dreje opgaver, og opnå et flot og præcist resultat. Det er en vigtig metode for metal forarbejdning. Specielt god til fremstilling af symmetriske emner.

Vi hjælper gerne med drejning af emner eller kan være med i dit projekt, fra design til det færdige slutprodukt. Kontakt os for at høre mere.