Beton

Stålstøbeforme

Med 45 års erfaring indenfor støbeforme til betonindustrien, kan vi hjælpe dig med alle former for opgaver til dit beton projekt. Lad os rådgive dig til den bedste løsning.

Betonspand

Med denne rektangulære betonspand fra Sommerlund, har du mulighed for let at transportere og arbejde med beton, til dit projekt on site.

Betonspanden kan flyttes med en kran, og den har åbne/lukke system i bunden, så betonen let kan anbringes, der hvor det skal bruges.

Bueforme

Støbeforme til bueformede beton elementer, kan være den rette løsning til flere former for projekter. Det kan f.eks. være projekter som tunneller, broer, buede mure i byggeri mm. De færdigstøbte elementer kan let monteres på pladsen på et afrettet og stabilt underlag.

Alle støbeformene laves i stål, og er lavet ud fra projekt dimensioner, så de passer perfekt til dit projekt. 

Filigranforme

Filigran beton støbe system, er et alternativ til almindelige betonelementer støbt på fabrik og pladsstøbte elementer. Beton elementer er tunge at transportere, og ved pladsstøbte elementer er forskallingsarbejdet meget tidskrævende. 

Med filigranforme undgår man mange af ulemperne ved de traditionelle metoder, og man kan hurtigt og let montere elementet og lave udstøbningen på pladsen. En filigran væg består af to betonplader (normalt min. 5 cm i tykkelsen) hvor der er indstøbt konstruktionsarmering og filigrandragere mellem de 2 lag. Det er ikke nær så tungt at transportere, og på pladsen støbes det midterste lag når elementet er monteret på byggeprojektet.

Vi fremstiller filigranforme som passer til dit projekt.